parallax background

Strangere de fonduri

Parasuta de rezerva pentru parapantism
iulie 19, 2018

Am intrat un pic in impas cu implementarea proiectului, datorita lipsei de fonduri. De aceea as dori sa incep sa strang niste fonduri pentru a mai putea aduce in tara un al doilea deltaplan din Olanda, cateva parapante etc, precum si pentru a putea sustine costurile privitoare la logistica, materiale pentru amenajarea spatiului de expozitie, inchiriere, constructia unui mic depozit, spatiu acoperit etc. Pentru aparatele de zbor si multe altele. In Romania, mentalitatea este una dificila, dezinteresul vadit prin sintagme de genul "nu acord sponsorizari cui nu vreau, conform Ministerului Finantelor Publice si a Ministerului Fondurilor Europene, nu am ce sa ofer, dar eu am Audi A5 in fața firmei, pot sa te ajut doar cu un like pe Facebook, eu sustin doar business-uri prin granturi, nu proiecte de comunitate, tu imi dai 1000 euro avans, eu iti dau 44000 ", aceste sintagme sunt arhicunoscute si foarte des intalnite in mediul social, intr-un oras-capitala ca Bucurestiul. Acesta este si motivul pentru care aleg sa nu fac publice multe detalii personale si sa fiu non-transparent pentru acest proiect, pentru a evita probleme legate de mentalitatea cetatenilor.

De aceea mi-am propus sa merg personal la sediile bancilor, ale firmelor de avocatura, ale notariatelor etc. sa le prezint proiectul si sa strang banii necesari prin urmatoarele metode:


  • Cash (desi nu este o metoda foarte transparenta, asa ca ar putea fi de evitat).
  • Prin transfer bancar
  • Prin transfer Paypal

Donatorii/sponsorii vor fi trecuti aici, fie doar cu prenumele (daca donatia se realizeaza in nume personal) sau numele complet ( numai daca isi dau acordul sa fie publicat, conform GDPR), fie in numele institutiei/companiei/agentiei/firmei pentru care lucreaza.