Demonstratie de invidie si frustrare pur romaneasca !

ALTE PROIECTE AVIATICE !
ianuarie 9, 2019
MARI EROI NATIONALI AI AVIATIEI ROMANESTI !!!
ianuarie 22, 2019

Dragi sponsori germani, va prezint situatia inca de cand am inceput sa dezvolt si sa derulez proiectul acesta pentru educarea tineretului spre a-l impinge catre acest domeniu. Va expun mai jos cateva conturi si profile de Facebook care nu au adus in viata lor aeronave spre folosul publicului, nu reprezinta o autoritate in domeniul aviatiei si nici nu au oferit macar o singura data lectii sau zboruri gratuite copiilor sau studentilor. In schimb aceste conturi sunt ale unor oameni frustrati, pe care astazi ii expun in vazul tuturor vizitatorilor din intreaga lume.

 

IANCIC GABRIEL – din cate am aflat este un nimeni, care in 5 ani de zile nu a reusit nici macar sa stranga sponsorizari pentru crearea de la zero a unui IAR-80, se lauda doar cu niste hartii.

THEO IKARUS – un alt mare frustrat, a avut doar norocul de a detine un ultra usor. De asemenea, se lauda cu niste poze personale si cu faptul ca isi plimba mama. Nu stiu cum de a ajuns dealer autorizat la o firma foarte mica de ultrausoare, COMCO IKARUS, cu sediul in Hohentengen, Germania dupa cum am aflat de la colaboratorii mei germani.

DOREL LUCA – un fost pilot comunist pe MiG-21, considerat “erou national” pe motiv ca a luptat in razboi. In care razboi, nu stiu ! Apropo, “Razboiul Rece” a fost o perioada de timp tensionata din punct de vedere al relatiilor politico-militare pentru cine este rau intentionat, nu un razboi deschis in toata regula cu forte inarmate de o parte si de alta.

TRUTA MIHAI  – un fost student la Universitatea Romano-Americana, un neica nimeni plin de frustrari personale.

STOIAN ALEX SAU STOIAN ALEX 2 , deoarece are 2 conturi, primul cu resedinta in Bucuresti, celalalt cu domiciliul in Brasov, este un frustrat de jurnalist dintr-o asociatie jurnalistica numit APPPR.

MANCIU ROMEO, sau MANCIU ROMEO 2, un jurnalist de la publicatia Aviation Headlines, caz similar cu Stoian Alex, conturi duble, contrar politicii Facebook, un neica nimeni care doar publica poze.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *